Ingrediente pentru 4 portii
Pentru salata:
4 oua fierte
100 gr masline negre
100 gr fasole verde
50 gr porumb fiert
o ceapa rosie
1 conserva de ton
1 conserva ansoa
200 gr rosii
1 ardei gras rosu
1 salata verde
Pentru sos:
2-3 catei de usturoi
1/2 lingurita de sare
4 linguri de apa fierbinte
2-3 linguri de ulei de masline
1 lingura zeama de lamaie
Mod de preparare:
Intr-o cratita, se inabusa ...Citeste »
Salata de fasole, reteta de post
Ingrediente pentru 4 portii:
250 gr fasole boabe (fiarta, cu morcovi, pastarnac si ceapa)
3 ridichi
1 ardei gras rosu
1 ceapa rosie, medie
1 legatura de patrunjel
sare, piper, dupa gust
2-3 linguri de ulei de masline
1 lingura otet balsamic
Mod de preparare:
Fasolea fiarta se pune la scurs si racit.
Ceapa, ridichile, ardeiul gras si patrunjelul se curata ...Citeste »
Salata de cruditati (pentru 2 portii)
Ingrediente:
ridiche – 162 gr
ceapa verde – 31 gr
usturoi verde – 22 gr
salata verde – 180 gr
ulei de masline – 3 lingurite
otet de mere – 1,5 lingurita
sare, dupa gust
Mod de preparare:
Se spala bine toate legumele.
Se taie ceapa si ustoroiul inele.
Ridichile se impart in jumatati si se feliaza.
Salata verde se taie fasii.
Toate ...Citeste »
15 Aprilie, 2010Promo, Salate
Ingrediente:
Piept de pui, tocat marunt
Rosii
Ardei gras verde
Salata verde
otet balsamic
putin unt
Mod de preparare:
Se taie puiul marunt, se rumeneste intr-o tigaie de teflon cu putin unt (4 gr), se condimenteaza puiul binenteles inainte, dupa preferinte.
Apoi intr-un bol se aseaza salata, rosiile, ardeiul verde maruntit, se adauga si puiul peste , iar la sfarsit se adauga si putin ...Citeste »
Salata calda de orez
Ingrediente:
orez fiert caldut
50 grame de nuci prajite si maruntite
1 legatura de busuioc maruntit
un catel de usturoi maruntit
putin suc de lamaie sau otet
ulei de masline
sare
cateva ridichi feliate
Mod de preparare:
Amesteca orezul cu nucile maruntite, separat amesteca restul ingredientelor si verifica sarea sa se fi dizolvat.
Pune totul intr-un bol, amesteca bine si serveste!
Pofta mare!