Salata de cruditati, dietetica
Salata de cruditati (pentru 2 portii)
Ingrediente:
- ridiche – 162 gr
- ceapa verde – 31 gr
- usturoi verde – 22 gr
- salata verde – 180 gr
- ulei de masline – 3 lingurite
- otet de mere – 1,5 lingurita
- sare, dupa gust
Mod de preparare:
- Se spala bine toate legumele.
- Se taie ceapa si ustoroiul inele.
- Ridichile se impart in jumatati si se feliaza.
- Salata verde se taie fasii.
- Toate aceste ingrediente se pun intr-un castron, deasupra se toarna uleiul de masline, otetul si se sareaza.
- Se amesteca bine si salata plina de vitamine si dietetica este gata.
Pofta buna!
Informatii nutritionale per o portie de salata de cruditati (190 gr):
Mai cititi si...
- Salata Nicoise
Ingrediente pentru 4 portii Pentru salata: 4 oua fierte 100 gr masline negre 100 gr fasole verde 50 gr porumb fiert o ceapa rosie 1 conserva de ton 1 conserva ansoa 200 gr rosii 1 ardei gras rosu 1 salata verde Pentru sos: 2-3 catei de usturoi 1/2 lingurita - Paste cu rucola si masline
Ingrediente: 30 gr rucola 2 rosii 50 gr mozzarella 3 masline fara samburi 1 fir de ceapa de verde 1 lingurita de ulei de masline sare piper 100 gr fusilli (paste spiralate) Mod de preparare: Spalati si curatati rucola, apoi taiati-o in bucati mai maricele. Rosiile opariti-le, - Salata bulgareasca
Ingrediente: salata verde branza sau mozzarella oua fierte tari sunca de Praga rosii castraveti ardei galben ceapa verde masline negre sos vinaigrette sare piper Mod de preparare: Sunca de Praga se taie in fasii subtiri, branza sau mozzarella in cubulete si se pun intr-un castron mai maricel. Se taie ouale - Salata de capsuni si champignon
Ingrediente salata pentru 2 portii: 2 legaturi salata colorata (rosie, verde) 200 gr ciuperci champignon proaspete 300 gr capsuni 40 gr branza cheag tare 40 gr arahide crude Ingrediente dressing: 50 ml suc proaspat de portocale 1 lingurita miere poliflora sau tei 1 lingura - Salata de Craciun cu pui
Ingrediente pentru 10 portii: piept de pui – 1 kg salata – 2 capatani ceapa verde – 1 legatura ridiche – 4 bucati medii ardei gras verde – 3 bucati ceapa – 3-4 bucati medii unt – 15-20 gr rodie – 1/2 bucata
August 18th, 2011 at 3:07
va rog ,ajutati ma!
vreau o dieta hipocalorica ,ce ma sfatuiti sa fac?
doresc sa scad in greutate numai 5 kg…
mc din suflet. ps. as dori si o carte electronica care sa ma lumineze …cu meniurile ,dar si cu principile acestei diete… as prefera …South Beach… s au altceva care sa mi se potriveasca. am 54 de ani, bolnavioara /1,70/cu 83 kg…va rog .f frumos ….sa rezolv acesta problema… sunteti minunate!