Ingrediente:
- Piept de pui, tocat marunt
- Rosii
- Ardei gras verde
- Salata verde
- otet balsamic
- putin unt
Mod de preparare:
Se taie puiul marunt, se rumeneste intr-o tigaie de teflon cu putin unt (4 gr), se condimenteaza puiul binenteles inainte, dupa preferinte.
Apoi intr-un bol se aseaza salata, rosiile, ardeiul verde maruntit, se adauga si puiul peste , iar la sfarsit se adauga si putin otet balsamic, sare, piper dupa gust.
E foarte simplu de facut si salata e foarte satioasa.
Calorii: 85.6 kcal /100 gr
Pofta mare!
Mai cititi si...
- Salata de fasole, de post
Salata de fasole, reteta de post Ingrediente pentru 4 portii: 250 gr fasole boabe (fiarta, cu morcovi, pastarnac si ceapa) 3 ridichi 1 ardei gras rosu 1 ceapa rosie, medie 1 legatura de patrunjel sare, piper, dupa gust 2-3 linguri de ulei de - Salata verde cu portocale
Salata verde cu portocale Ingrediente: salata cantitate dorita 2 portocale mari bine coapte si dulci otet balsamic ulei de masline Mod preparare: Se spala salata si se usuca intr-un prosop, se taie o portocala rondele sau semiluna o parte se amesteca cu - Salata de capsuni si champignon
Ingrediente salata pentru 2 portii: 2 legaturi salata colorata (rosie, verde) 200 gr ciuperci champignon proaspete 300 gr capsuni 40 gr branza cheag tare 40 gr arahide crude Ingrediente dressing: 50 ml suc proaspat de portocale 1 lingurita miere poliflora sau tei 1 lingura - Ratatouille cu sos de iaurt si usturoi
O mancare ideala pentru masa de pranz sau cina. Ingrediente pentru ratatouille: 4-5 rosii 2 ardei grasi 1 vanata 2 dovlecei 1 ceapa 2 catei de usturoi piper proaspat macinat sare cateva fire de cimbru sau alta verdeata ulei de masline Ingrediente pentru sos de iaurt si - Salata bulgareasca
Ingrediente: salata verde branza sau mozzarella oua fierte tari sunca de Praga rosii castraveti ardei galben ceapa verde masline negre sos vinaigrette sare piper Mod de preparare: Sunca de Praga se taie in fasii subtiri, branza sau mozzarella in cubulete si se pun intr-un castron mai maricel. Se taie ouale