Zodia pesti se caracterizeaza prin:
corp, cu forme rotunde. Zonele ris sunt: intreg corpul.
alimentatie, pestii mananca prea multe alimente bogate in grasimi, amidon si zahar. De asemenea, deseori fac retentii de apa, ceea ce le aduce kilograme in plus.
Zodia varsator are de facut:
urmatoarele obiective, pestii trebuie sa manance mai multe legume proaspete (in special, legume verzi), sa ...Citeste »
Despre slabire
Zodia capricorn se caracterizeaza prin:
corp, finut si suplu, osatura fragila, iar membrele si incheieturile subtiri. Zonele de risc sunt: abdomen, fese, partea de sus a coapselor.
alimentatie, capricornii mananca des si cate putin, insa greutatea lor este pusa in pericol de stres, emotii si nervi.
Zodia capricorn are de facut:
urmatoarele obiective, capricornii au nevoie de mai multa ...Citeste »
Zodia sagetator se caracterizeaza prin:
corp, suplu, dar cu umeri si solduri solide, bine proportionat, coapse musculoase. Zonele de risc sunt: partea inferioara a abdomenului, solduri, fese, coapse.
alimentatie, sagetatorii mananca alimente cu continut caloric mare, duc o viata sedentara (sau fac miscare ocazional), ceea ce duce la surplus mare de greutate.
Zodia sagetator are de facut:
urmatoarele obiective, ...Citeste »
Zodia scorpion se caracterizeaza prin:
corp, tonifiat, zvelt, mai dezvoltat in partea inferioara a trunchiului. Zonele de risc sunt: abdomen, talie, fata, gat, coapse, fese, picioare.
alimentatie, scorpionii mananca alimente prea bogate in grasimi rele, dulciuri si amidon. La ingrasare mai contribuie sedentarismul si un stil de viata nu foarte sanatos.
Zodia scorpion are de facut:
urmatoarele obiective, scorpionii ...Citeste »
Zodia balanta se caracterizeaza prin:
corp, zvelt, cu forme mai rotunjite in partea superioara a trunchiului (umeri, piept). Zonele de risc sunt: deasupra plexului, piept, gat, fata, umeri, brate.
alimentatie, este caracterizata de prea multe gustari dulci, pline de zahar si alimente cu grasimi rele. Balanta nu se poate rezuma la “o gura”, pana nu termina toata ...Citeste »