Calorii Slăbuţe Cursuri profesionale de pictura
Sunt ResposnabilCalculator nutriţionalSusţine Slăbuţe!Concurs Slăbuţe!Slabute TV

Pilaf cu ciuperci si verdeata

Garnituri


Pilaf cu ciuperci si verdeata, articol scris de catre Roxana

orez ciuperci verdeata Pilaf cu ciuperci si verdeataIngrediente:

  • 600-700 gr ciuperci
  • 1 bucata ceapa
  • o ceasca orez integral
  • 3 linguri ulei (de preferat ulei de masline)
  • sare
  • verdeata tocata

Mod de preparare:

  1. Ceapa tocata se caleste in uleiul incins, se adauga apoi orezul, se caleste putin si se stinge cu apa clocotita.
  2. Se adauga ciupercile spalate si taiate felii, se presara sarea si se pun la foc potrivit timp de 20 minute.
  3. Se serveste imediat, presarat cu verdeata.

Pofta buna! :)

foto: lifesambrosia.com

Mai cititi si...

  • Ciulama de ciuperci
    Ciulama de ciuperci Ingrediente (pentru 4 portii) 1 ceapa maricica (80 gr) 400 gr ciuperci champignon proaspete 200 g smantana slaba 1 lingura de faina (17 gr) 1 lingura ulei de masline sare, piper verdeata (marar) 2 catei de usturoi Mod de preparare: Ceapa se curata,
  • Miel cu rozmarin la cuptor
    Miel cu rozmarin la cuptor (pentru 4 portii) Ingrediente: 800 gr pulpa carne de miel 5 fire de rozmarin proaspat tocat 4 fire de menta proaspata tocata 4 fire patrunjel verde tocat 5 catei de usturoi tocat ulei de masline 2 lamai taiate
  • Salata de capsuni si champignon
    Ingrediente salata pentru 2 portii: 2 legaturi salata colorata (rosie, verde) 200 gr ciuperci champignon proaspete 300 gr capsuni 40 gr branza cheag tare 40 gr arahide crude Ingrediente dressing: 50 ml suc proaspat de portocale 1 lingurita miere poliflora sau tei 1 lingura
  • Ardei umpluti cu carne, Montignac faza I
    Este o reteta de ardei umpluti pe care in nici un caz nu trebuie sa o ocoliti. Sunt foarte buni, dietetici si se potrivesc de minune pentru faza I Montignac. Ingrediente: 7 ardei 1/2 kg de carne tocata
  • Supa crema de rosii, 0.7 puncte WW
    Supa crema light de rosii (0.7 puncte per 100 gr) Ingrediente: 1 conserva de rosii decojite 1 ceapa portivita 2 lingurite de ulei de masline piper chilly busuioc Mod de preparare: Ceapa se taie rondele si se caleste putin in ulei. Se adauga rosiile taiate

Scrie o părere

Dacă vrei să discuţi mai multe despre stilul de viaţă sănătos şi alimentatia corectă, intră pe forum!

Calculator nutriţionalFan Slăbuţe!Susţine Slăbuţe!Top SlăbuţeSlabute TV
Ultimele articole
Ultimele comentarii
Ultimele subiecte în forum
 Mesajele slăbuţelor
Se încarcă mesajele...
Poziţionare:
Garnituri (4 / 7)


Dovleac in stil italian (pentru 4 portii) Ingrediente: 1 dovleac lunguiet de 1 kg taiat in lungime si curatat de seminte 2 linguri ulei de masline 1 ceapa rosie mijlocie, taiata rondele subtiri 1 dovlecel ...