Pilaf cu ciuperci si verdeata
16 Mai, 2010 Garnituri |
![]() |
Ingrediente:
- 600-700 gr ciuperci
- 1 bucata ceapa
- o ceasca orez integral
- 3 linguri ulei (de preferat ulei de masline)
- sare
- verdeata tocata
Mod de preparare:
- Ceapa tocata se caleste in uleiul incins, se adauga apoi orezul, se caleste putin si se stinge cu apa clocotita.
- Se adauga ciupercile spalate si taiate felii, se presara sarea si se pun la foc potrivit timp de 20 minute.
- Se serveste imediat, presarat cu verdeata.
Pofta buna!
foto: lifesambrosia.com
Mai cititi si...
- Ciulama de ciuperci
Ciulama de ciuperci Ingrediente (pentru 4 portii) 1 ceapa maricica (80 gr) 400 gr ciuperci champignon proaspete 200 g smantana slaba 1 lingura de faina (17 gr) 1 lingura ulei de masline sare, piper verdeata (marar) 2 catei de usturoi Mod de preparare: Ceapa se curata, - Miel cu rozmarin la cuptor
Miel cu rozmarin la cuptor (pentru 4 portii) Ingrediente: 800 gr pulpa carne de miel 5 fire de rozmarin proaspat tocat 4 fire de menta proaspata tocata 4 fire patrunjel verde tocat 5 catei de usturoi tocat ulei de masline 2 lamai taiate - Salata de capsuni si champignon
Ingrediente salata pentru 2 portii: 2 legaturi salata colorata (rosie, verde) 200 gr ciuperci champignon proaspete 300 gr capsuni 40 gr branza cheag tare 40 gr arahide crude Ingrediente dressing: 50 ml suc proaspat de portocale 1 lingurita miere poliflora sau tei 1 lingura - Ardei umpluti cu carne, Montignac faza I
Este o reteta de ardei umpluti pe care in nici un caz nu trebuie sa o ocoliti. Sunt foarte buni, dietetici si se potrivesc de minune pentru faza I Montignac. Ingrediente: 7 ardei 1/2 kg de carne tocata - Supa crema de rosii, 0.7 puncte WW
Supa crema light de rosii (0.7 puncte per 100 gr) Ingrediente: 1 conserva de rosii decojite 1 ceapa portivita 2 lingurite de ulei de masline piper chilly busuioc Mod de preparare: Ceapa se taie rondele si se caleste putin in ulei. Se adauga rosiile taiate