Calorii Slăbuţe Cursuri profesionale de pictura
Sunt ResposnabilCalculator nutriţionalSusţine Slăbuţe!Concurs Slăbuţe!Slabute TV

Quiche cu branza in stil Montignac

Quiche cu branza, Montignac faza I

quiche Quiche cu branza in stil MontignacIngrediente pentru 4 portii:

  • 10 rosii coapte, taiate in jumatate
  • ulei de masline de calitate
  • 1 lingurita de usturoi pisat
  • 1 lingurita de ierburi de Provence
  • 1 ceapa alba taiata marunt
  • 250 de grame de bacon sau sunca neafumata, taiat cubulete
  • 8 oua mari
  • 500 de ml smantana dulce
  • 1 lingura arpagic taiat marunt
  • 100 de grame de branza Gruyere data pe razatoare

Mod de preparare:

  1. Ungeti usor un vas ceramic si incalziti in prealabil cuptorul la 150 de grade celsius!
  2. Pentru prepararea rosiilor provensale, asezati jumatatile de rosii cu fata in sus intr-o tava, adaugati putin ulei de masline, apoi presarati deasupra usturoiul pisat si ierburile, si un varf de cutit de sare!
  3. Tineti la cuptor 1 ora jumate-2 ore, apoi scoateti si lasati sa se raceasca. Nu opriti cuptorul!
  4. Puneti putin ulei de masline intr-o tigaie si asezati-o pe foc! Adaugati ceapa si caliti-o 2 minute, pana se inmoaie, fara sa se coloreze!
  5. Rasturnati intr-o strecuratoare ptentru a se scurge!
  6. Adaugati sunca in tigaie si caliti la foc mare timp de 3-4 minute, apoi rasturnati-o in aceeasi strecuratoare cu ceapa!
  7. Spargeti ouale intr-un vas curat. Puneti deasupra smantana dulce si pasta de rosii. Adaugati arpagicul, sunca si ceapa. Amestecati bine!
  8. Turnati compozitia in vasul ceramic, uns cu unt, apoi presarati branza si rosiile provensale, ar trebui sa pluteasca deasupra amestecului cu oua!
  9. Coaceti la cuptor timp de 30-40 de minute, pana ce se rumeneste!
  10. Lasati sa se raceasca un pic si serviti!
  11. Acest Quiche este delicios si servit rece!

Pofta buna!

Retete extrasa din cartea Dieta Montignac – “Mananca de placere, mentine-te in forma”

Mai cititi si...

  • Quiche cu somon si branza cu mucegai in stil Montignac
    Quiche cu somon si branza cu mucegai Ingrediente pentru 4 portii: ulei de masline de calitate 1 ceapa alba taiata marunt 100 grame parmezan, dat pe razatoare 2 linguri de busuioc proaspat, taiat 8 oua mari 250 ml smantana dulce 10 masline negre
  • Sarmalute cu urda si ciuperci a la Montignac
    Sarmalute cu urda si ciuperci Ingrediente: urda 2 oua ceapa verde ardei gras rosu marar patrunjel ciuperci 1 lingura ulei masline extravirgin putin cimbru boabe de piper boia dulce foi de dafin sare putin jambon afumat pentru gust suc de rosii bors Mod de preparare: Asezam pe fundul vasului varza tocata marunt (cotoare si
  • Pangasius cu sos de rosii, smantana si castraveciori
    Pangasius cu sos de rosii, smantana si castraveciori Ingrediente: 2 bucati file de peste pangasius 1 ceapa mica 2 catei usturoi 2-3 rosii 2 linguri ulei masline 200 ml smantana 6-8 castravecior murati cornisoni 2 linguri
  • Frittata cu branza
    Frittata cu branza (pentru 2 portii) Ingrediente: 2 lingurite de margarina ½ cana ceapa taiata felii ½ cana gogosar taiat felii ½ dovlecel taiat felii 2 rosii mici, taiate cubulete 1 lingura de busuioc proaspat, maruntit 1 varf de cutit piper negru proaspat
  • Dovleac in stil italian
    Dovleac in stil italian (pentru 4 portii) Ingrediente: 1 dovleac lunguiet de 1 kg taiat in lungime si curatat de seminte 2 linguri ulei de masline 1 ceapa rosie mijlocie, taiata rondele subtiri 1 dovlecel (250 gr), taiat bucati de

Scrie o părere

Dacă vrei să discuţi mai multe despre stilul de viaţă sănătos şi alimentatia corectă, intră pe forum!

Calculator nutriţionalFan Slăbuţe!Susţine Slăbuţe!Top SlăbuţeSlabute TV
Ultimele articole
Ultimele comentarii
Ultimele subiecte în forum
 Mesajele slăbuţelor
Se încarcă mesajele...
Poziţionare:
Mancaruri cu legume, Promo, Retete Montignac faza I, Retete lacto vegetariene (321 / 439)


Buseu dietetic cu dovlecei si urda Ingrediente: Urda dulce de vaca, 104g Sare de/pentru masa, 6g (1 lingurita) Ceapa, 82g Dovlecei, 474g (3 dovlecei medii) Oua proaspete, 4 bucati Mod de preparare: Se dau dovleceii ...