Pesmeti dietetici
24 Mai, 2010 Panificatie, Promo, Retete Montignac faza I, Retete lacto vegetariene, Retete vegetariene |
![]() |
Pesmeti
Ingrediente:
- 1 cana (250 ml) faina integrala – 140 gr
- 1 cana tarate fine – 90 gr
- 1 pliculet drojdie uscata – 7 gr
- 1 cana apa
- sare
Mod de preparare:
- Se amesteca toate ingredientele.
- Se lasa deoparte aproximativ 20 minute.
- Intre timp se incinge cuptorul.
- Apoi se intinde o foaie subtire, se formeaza patratele, se pun pe o tava cu hartie de copt, se inteapa cu furculita si se da la cuptor pentru 20 minute.
Informatii nutritionale per 100 gr (calorii, proteine, grasimi, etc): Pesmeti dietetici
Pofta buna!
Mai cititi si...
- Chiftele de porc, la cuptor
Chiftelute de porc la cuptor (15 bucati) Ingrediente: 375 gr carne de porc tocata (din pulpa de porc, degresata) sare piper coriandru marar uscat, 1/2 lingurita 1 ou Mod de preparare: Se amesteca toate ingredientele de mai sus. Se umezesc mainile pentru a forma chiftelutele - Fursecuri din tahini cu alune, fara gluten
Ingrediente: 1/2 cana tahini (pasta de susan) 1/3 cana zahar brut 100 gr unt 1 lingurita praf de copt 1 1/3 cana faina de migdale alune pentru decor Mod de preparare: Untul se tine la temperatura camerei pana cand devine moale. Se amesteca - O, brad frumos si dietetic, fara gluten!
Ingrediente pentru 1 brad: 1 pahar faina de migdale putina sare 1/2 lingurita praf de copt 50 gr unt moale 50 gr sirop de agave 1 1/2 linguri miere, incalzita putin de tot 1 galbenus cate 1/4 lingurita de: ghimbir, scortisoara, cardamon, nucsoara - Chec de fructe uscate, fara gluten
Ingrediente pentru un chec mare: 3/4 cana faina de migdale 3 oua 3/4 cana zahar de trestie 1/4 lingurita praf de copt 1/2 lingurita sare extract de vanilie naturala 1/2 cana caise uscate 1/2 cana prune uscate fara samburi 3/4 cana curmale fara samburi 1/4 - Pizza cu ciuperci si fenicul
Ingrediente pentru 2 portii: Aluat 150 gr faina integrala 100 fr branza de vaci 1 lingurita praf de copt 3 linguri de lapte 2 linguri de ulei masline sare piper Umplutura 250 gr rosii sare piper 1 bulb de fenicul 50 gr champignon boia de ardei 1 lingura de ulei de