Calorii Slăbuţe Cursuri profesionale de pictura
Sunt ResposnabilCalculator nutriţionalSusţine Slăbuţe!Concurs Slăbuţe!Slabute TV

Pesmeti dietetici

Pesmeti

pesmeti wasa Pesmeti dieteticiIngrediente:

  • 1 cana (250 ml) faina integrala – 140 gr
  • 1 cana tarate fine – 90 gr
  • 1 pliculet drojdie uscata – 7 gr
  • 1 cana apa
  • sare

Mod de preparare:

  1. Se amesteca toate ingredientele.
  2. Se lasa deoparte aproximativ 20 minute.
  3. Intre timp se incinge cuptorul.
  4. Apoi se intinde o foaie subtire, se formeaza patratele, se pun pe o tava cu hartie de copt, se inteapa cu furculita si se da la cuptor pentru 20 minute.

Informatii nutritionale per 100 gr (calorii, proteine, grasimi, etc): Pesmeti dietetici

Pofta buna!

Mai cititi si...

  • Chiftele de porc, la cuptor
    Chiftelute de porc la cuptor (15 bucati) Ingrediente: 375 gr carne de porc tocata (din pulpa de porc, degresata) sare piper coriandru marar uscat, 1/2 lingurita 1 ou Mod de preparare: Se amesteca toate ingredientele de mai sus. Se umezesc mainile pentru a forma chiftelutele
  • Fursecuri din tahini cu alune, fara gluten
    Ingrediente: 1/2 cana tahini (pasta de susan) 1/3 cana zahar brut 100 gr unt 1 lingurita praf de copt 1 1/3 cana faina de migdale alune pentru decor Mod de preparare: Untul se tine la temperatura camerei pana cand devine moale. Se amesteca
  • O, brad frumos si dietetic, fara gluten!
    Ingrediente pentru 1 brad: 1 pahar faina de migdale putina sare 1/2 lingurita praf de copt 50 gr unt moale 50 gr sirop de agave 1 1/2 linguri miere, incalzita putin de tot 1 galbenus cate 1/4 lingurita de: ghimbir, scortisoara, cardamon, nucsoara
  • Chec de fructe uscate, fara gluten
    Ingrediente pentru un chec mare: 3/4 cana faina de migdale 3 oua 3/4 cana zahar de trestie 1/4 lingurita praf de copt 1/2 lingurita sare extract de vanilie naturala 1/2 cana caise uscate 1/2 cana prune uscate fara samburi 3/4 cana curmale fara samburi 1/4
  • Pizza cu ciuperci si fenicul
    Ingrediente pentru 2 portii: Aluat 150 gr faina integrala 100 fr branza de vaci 1 lingurita praf de copt 3 linguri de lapte 2 linguri de ulei masline sare piper Umplutura 250 gr rosii sare piper 1 bulb de fenicul 50 gr champignon boia de ardei 1 lingura de ulei de

Scrie o părere

Dacă vrei să discuţi mai multe despre stilul de viaţă sănătos şi alimentatia corectă, intră pe forum!

Calculator nutriţionalFan Slăbuţe!Susţine Slăbuţe!Top SlăbuţeSlabute TV
Ultimele articole
Ultimele comentarii
Ultimele subiecte în forum
 Mesajele slăbuţelor
Se încarcă mesajele...
Poziţionare:
Panificatie, Promo, Retete Montignac faza I, Retete lacto vegetariene, Retete vegetariene (286 / 449)


In articolul anterior (Cum ne luam masurile?) v-am povestit cum se iau corect masurile pentru umeri, bust, talie, solduri si coapsa. De data aceasta vom vorbi despre masurarea antebratului, gatului, incheieturii mainii (mansetei) si bratului. ...