Calorii
Calorii, proteine, grasimi, carbohidrati, fibre – fructe
(sursa: calorii.slabute.ro)
Calorii, proteine, grasimi, carbohidrati, fibre – branzeturi
(sursa: calorii.slabute.ro)
Tabel cu calorii, proteine, grasimi, carbohidrati si fibre – carne
(sursa: calorii.slabute.ro)
Spanacul are frunze de culoare verde inchis si poate fi folosit in alimentatia zilnica, sub forma de salate, mancaruri, etc.
Frunzele tinere de spanac au un gust delicios. Dar inainte de a le consuma, trebuie sa le spalam bine, iar partile stricate sa le aruncam.
Spanacul are multe substante nutritive valoroase, cum ar fi bioflavonoidele si antioxidantii, ...Citeste »
Margarina este un produs artificial, foarte prelucrat chimic si cu o “compozitie” bogata in aditivi.
Cel mai trist lucru este faptul ca margarina ne este prezentata si promovata ca o alternativa sanatoasa a untului, lucru care nu este adevarat.
“Trecand” prin tot felul proceduri de obtinere, chimice, margarina se poate lauda cu multe proprietati toxice si inflamatorii ...Citeste »