28 Ianuarie, 2010Aperitive
Tarta cu branza, mustar si chimion (240 kcal per portie)
Ingrediente pentru 4 portii:
3 oua
200g urda
300g branza cu 0% grasime
1 iaurt slab
2 linguri de mustar
2 linguri de chimion
60g proteine de soia texturate
Mod de preparare:
Macinati cu mixerul proteinele de soia deshidratate pana se fac praf; apoi le umeziti, pana obtineti consistenta unui aluat, incorporati o lingura de ...Citeste »
28 Ianuarie, 2010Aperitive
Pate de soia, gratinat (200 kcal per portie)
Ingrediente pentru 4 portii:
50 g proteine de soia texturate natur
100g proteine de soia texturate, cu parfum de carne de vita
200g ciuperci
1 ou
1 ceapa
1 lingura de branza de vaci cu 0% grasime
50 g branza cu 20% grasime
marar
piper
nucsoara
Mod de preparare:
Amestecati intr-un vas proteinele de soia rehidratate, oul, branza de vaci, ...Citeste »
Ciorba taraneasca de manzat
Ingrediente:
Carne manzat (pulpa, spata) – 750 g
Morcov – 150 g
Patrunjel radacina – 75 g
Pastarnac – 75 g
Telina radacini – 100 g
Ceapa uscata – 150 g
Cartofi – 300 g
Ardei gras verde – 150 g
Varza alba – 100 g
Rosii – 300 g
Bulion de tomate – 50 g
Leustean verde – 50 g
Mazare verde boabe – ...Citeste »
19 Ianuarie, 2010Aperitive
Ingrediente:
4 ardei grasi de diverse culori sau 4 gogosari
5 linguri de maioneza sau sos de iaurt
3-4 castraveti in otet
200 gr piept de pui
1 mar
1 legatura de marar proaspat
1 rosie
sare
piper
Mod de preparare:
Pieptul de pui se fierbe in apa cu sare.
Castravetii se scurg de otet si se taie in cubulete.
Pieptul se scurge si se lasa la racit, ...Citeste »
Ingrediente pentru 1 portie:
1 ou
200g branza de vaci 0% grasimi
1 lingura de ulei masline
suc de la 1/2 lamaie
piper
Mod de preparare:
Se amesteca galbenusul cu branza.
Se adauga uleiul si sucul de lamaie.
Piperati.
Albusul se bate spuma si se adauga cu delicatete la sos.
Se serveste la peste rece sau cald.
Informatii nutritionale per portie: 260 kcal
Reteta recomandata de slabuta: Kathy ...Citeste »