Calorii Slăbuţe Cursuri pictura, desen, modelaj, istoria artei
Sunt ResposnabilCalculator nutriţionalSusţine Slăbuţe!Concurs Slăbuţe!Slabute TV

Despre dietetic

Tarta cu branza, mustar si chimion

Aperitive Comentarii
Tarta cu branza, mustar si chimion

Tarta cu branza, mustar si chimion (240 kcal per portie)
Ingrediente pentru 4 portii:

3 oua
200g urda
300g branza cu 0% grasime
1 iaurt slab
2 linguri de mustar
2 linguri de chimion
60g proteine de soia texturate

Mod de preparare:
Macinati cu mixerul proteinele de soia deshidratate pana se fac praf; apoi le umeziti, pana obtineti consistenta unui aluat, incorporati o lingura de ...Citeste »

Pateu de soia

Aperitive Comentarii

Pate de soia, gratinat (200 kcal per portie)
Ingrediente pentru 4 portii:

50 g proteine de soia texturate natur
100g proteine de soia texturate, cu parfum de carne de vita
200g ciuperci
1 ou
1 ceapa
1 lingura de branza de vaci cu 0% grasime
50 g branza cu 20% grasime
marar
piper
nucsoara

Mod de preparare:
Amestecati intr-un vas proteinele de soia rehidratate, oul, branza de vaci, ...Citeste »

Ciorba de manzat

Ciorbe, supe, borsuri Comentarii
Ciorba de manzat

Ciorba taraneasca de manzat
Ingrediente:

Carne manzat (pulpa, spata) – 750 g
Morcov – 150 g
Patrunjel radacina – 75 g
Pastarnac – 75 g
Telina radacini – 100 g
Ceapa uscata – 150 g
Cartofi – 300 g
Ardei gras verde – 150 g
Varza alba – 100 g
Rosii – 300 g
Bulion de tomate – 50 g
Leustean verde – 50 g
Mazare verde boabe – ...Citeste »

Ardei umpluti cu pui si castraveti murati

Aperitive Comentarii

Ingrediente:

4 ardei grasi de diverse culori sau 4 gogosari
5 linguri de maioneza sau sos de iaurt
3-4 castraveti in otet
200 gr piept de pui
1 mar
1 legatura de marar proaspat
1 rosie
sare
piper

Mod de preparare:
Pieptul de pui se fierbe in apa cu sare.
Castravetii se scurg de otet si se taie in cubulete.
Pieptul se scurge si se lasa la racit, ...Citeste »

Sos “mousseline” cu lamaie

Sosuri Comentarii

Ingrediente pentru 1 portie:

1 ou
200g branza de vaci 0% grasimi
1 lingura de ulei masline
suc de la 1/2 lamaie
piper

Mod de preparare:
Se amesteca galbenusul cu branza.
Se adauga uleiul si sucul de lamaie.
Piperati.
Albusul se bate spuma si se adauga cu delicatete la sos.
Se serveste la peste rece sau cald.
Informatii nutritionale per portie: 260 kcal
Reteta recomandata de slabuta: Kathy ...Citeste »

Calculator nutriţionalFan Slăbuţe!Susţine Slăbuţe!Top SlăbuţeSlabute TV
Ultimele articole
Ultimele comentarii
Ultimele subiecte în forum
  • Diary'18Axenya
    Axenya, 03 mai 2018 08:27:18
    Bine v-am regasit! Acesta va fi un alt jurnal, ptr ca cel vechi ...
  • De la capat, iar
    stefs, 30 apr 2018 08:28:09
    A venit iar vara, iar o iau de la capat. N-am mai ...
  • Jurnal Nr 5
    AnDrAdAxl, 19 apr 2018 20:10:32
    Buna din nou! Tot eu ;;) , alt jurnal :>..pentru ca cel ...
  • Just give me one week - jurnal Alexandra ❤️
    Un Pai Roz, 25 feb 2018 09:54:03
    Hey! Eu sunt Alexandra, nu știu dacă mai ma cunoaște cineva pe ...
  • Jurnal 2018 Michelina
    Michelina, 12 ian 2018 08:24:01
    De cand nu am mai intrat mi s-a inchis jurnalul vechi - ...
 Mesajele slăbuţelor
Se încarcă mesajele...
Poziţionare: