Fursecuri cu migdale (pentru 13 bucati)
Ingrediente:
5 gr tarate fine de grau
58 gr faina integrala
30 gr fructoza, sirop de agave
4 ml esenta de vanilie, lamaie
10 ml ulei masline, o lingura
13 migdale
5 gr scortisoara
25 gr unt/(nu margarina)
Mod de preparare:
Se topeste untul si se freaca cu fructoza pana se topeste.
Se adauga uleiul si se amesteca bine.
Apoi esentele, taratele, ...Citeste »
Clatite din ovaz, reteta pentru Montignac faza I
Ingrediente:
fulgi de ovaz
apa sau lapte degresat 0.1%
gem dietetic, fara zahar
Mod de preparare:
Se pun, intr-un castron, fulgii de ovaz cu apa sau lapte degresat 0.1% grasime.
Se lasa un pic sa se umfle, apoi se fac pasta cu blender-ul vertical.
Se pun intr-o tigaie antiaderenta, fara ulei si le punem cu ...Citeste »
Ingrediente:
4 oua
4 linguri rase fructoza ( aprox 35 gr)
2 linguri ulei de masline ( aprox 40 ml)
4 linguri faina integrala ( aprox 55 gr)
1 fiola esenta vanilie ( 10 ml)
4- 5 lunguri gem fara zahar
Mod de preparare:
Se incinge cuptorul la 170 C.
Se unge o tava cu ulei si se tapeteaza cu faina.
Se pune deoparte.
Se aseaza ...Citeste »
Reteta pentru faza I dieta Montignac, recomandata de slabuta Teodora
Ingrediente:
jumatate kg de spanac
2 fire de ceapa verde
o legatura mica de marar proaspat
ulei de masline
otet
sare
Mod de preparare:
Se spala bine spanacul.
Se taie fasii.
Se spala si se taie rondele ceapa verde.
Mararul se spala si el, si se toaca cat mai marunt.
Se amesteca toate cu ulei, otet si sare ...Citeste »
Ingrediente:
200 gr rosii
200 gr ardei gras galben
150 gr dovlecei
150 gr ceapa
20 gr usturoi
20 gr patrunjel
10 ml ulei de masline
250 ml iaurt
100 gr branza quark
200 gr broccoli
Mod de preparare:
Se fierb toate legumele, in afara de usturoi, care e optional, si de patrunjel.
Cand au fiert se scurge apa intr-un castron si se mixeza, impreuna cu usturoiul.
Se adauga ...Citeste »