Ingrediente clatite:
Faceti clatite din faina de naut, asa cum am aratat la socca (click).
Ingrediente umplutura:
1 ceapa
400 gr ciuperci
piept de pui tocat
pasta de rosii fara adaosuri
sare
piper
usturoi
oregano
apa
Ingrediente sos bechamel:
1 lingura plina faina de naut
2 linguri ulei de masline
sare
apa
Mod de preparare sos bechamel:
Am pus uleiul si faina sa se prajeasca un pic (nu este necesar, eu asa am ...Citeste »
Ingrediente:
1 avocado
1 pahar mare de 400 gr de zmeura
2 tablete de ciocolata 75% cacao
2 linguri de lapte de cocos ( cocos, apa, emulgator)
2 linguri (mari de ciorba) de sirop de agave
Mod de preparare:
Am facut din avocado piure, am mixat si zmeura in bol, am pus siropul de agave.
In acest timp intr-un vas am topit ciocolata ...Citeste »
Clatite din ovaz, reteta pentru Montignac faza I
Ingrediente:
fulgi de ovaz
apa sau lapte degresat 0.1%
gem dietetic, fara zahar
Mod de preparare:
Se pun, intr-un castron, fulgii de ovaz cu apa sau lapte degresat 0.1% grasime.
Se lasa un pic sa se umfle, apoi se fac pasta cu blender-ul vertical.
Se pun intr-o tigaie antiaderenta, fara ulei si le punem cu ...Citeste »
Ingrediente:
4 oua
4 linguri rase fructoza ( aprox 35 gr)
2 linguri ulei de masline ( aprox 40 ml)
4 linguri faina integrala ( aprox 55 gr)
1 fiola esenta vanilie ( 10 ml)
4- 5 lunguri gem fara zahar
Mod de preparare:
Se incinge cuptorul la 170 C.
Se unge o tava cu ulei si se tapeteaza cu faina.
Se pune deoparte.
Se aseaza ...Citeste »
Reteta pentru faza I dieta Montignac, recomandata de slabuta Teodora
Ingrediente:
jumatate kg de spanac
2 fire de ceapa verde
o legatura mica de marar proaspat
ulei de masline
otet
sare
Mod de preparare:
Se spala bine spanacul.
Se taie fasii.
Se spala si se taie rondele ceapa verde.
Mararul se spala si el, si se toaca cat mai marunt.
Se amesteca toate cu ulei, otet si sare ...Citeste »