Ingrediente pentru 4 portii:
4 anghinare
300g somon fiert
200g branza 0%
marar
piper
sos “mousseline” cu lamaie
Mod de preparare:
Inabusiti anghinarele, indepartati foile si pastrati miezurile.
Frecati cu mixerul jumatate de somon, impreuna cu branza si cu partea carnoasa a foilor de anghinare.
Amestecati aceasta pasta cu restul somonului maruntit cu verdeata si 4 linguri de sos “mousseline”.
Umpleti miezurile cu preparatul.
Se poate servi ...Citeste »
Ingrediente pentru 1 portie:
1 ou
200g branza de vaci 0% grasimi
1 lingura de ulei masline
suc de la 1/2 lamaie
piper
Mod de preparare:
Se amesteca galbenusul cu branza.
Se adauga uleiul si sucul de lamaie.
Piperati.
Albusul se bate spuma si se adauga cu delicatete la sos.
Se serveste la peste rece sau cald.
Informatii nutritionale per portie: 260 kcal
Reteta recomandata de slabuta: Kathy ...Citeste »
Tofu cu ciuperci, pe frunze de spanac, 22 kcal/portie
Ingrediente pentru 4 portii:
250 gr tofu
3 catei de usturoi
3 l. s. sherry sec
5 l. s. ulei de soia
sare
piper negru macinat
1 v. d. c. piper cayenne
1 l. s. cimbru uscat
2 cepe mici
100 gr ciuperci champignon proaspete
150 gr spanac
zeama de la 1 lamaie
5-6 l. s. usturoi verde taiat ...Citeste »
O pizza 100 % Monti si o nebunie de arome. Nu vreti sa stiti cata din asta mananc eu odata.
slabuta Adynna, autoarea acestei retete
Ingrediente pentru 8 portii:
Aluat (blat) pizza:
Cascaval, 300g
Ou de gaina, 480g
Faina de naut, 50g
Smantana 12% grasime, 250 grame
Umplutura:
Ulei de masline Extra Virgin, Argolis, 30ml
Masline negre, 100g
Ciuperci champignon crude, 500g
Rosii, 800g
Ardei gras galben, 200g
Ceapa, ...Citeste »
13 Ianuarie, 2010Dieta Atkins
Ingrediente:
4 pesti macrou congelati
3-4 fire praz
1-2 ardei
100 ml ulei
2 linguri bulion
1 lg marar
busuioc
sare
piper
Mod de preparare:
Se taie in rondele prazul si ardeiul, si se pun intr-o cratita cu putina apa la fiert.
Se adauga bulionul sau pasta de tomate, uleiul, piperul, sare, busuiocul si mararul tocat marunt.
Se curata pestele si se aseaza pe patul de legume format.
Se ...Citeste »