Ingrediente:
200 g file de ton, fiert si scurs bine de apa, si maruntit
1 ou
100 grame ceapa verde taiata marunt
10 g ulei de masline
Mod de preparare:
Am prajit putin ceapa in tigaia de teflon fara ulei.
Am adaugat peste pestele maruntit, am pus oul, si multe mirodenii.
Mararul a fost in cantitate mare.
Am incalzit tigaia de teflon, am uns-o ...Citeste »
Placintele preparate dupa aceasta reteta au 4.8 pucte la 100 gr.
Ingrediente:
Pentru foi:
500 g faina
1/2 lingurita sare
3 linguri de ulei
10-15 g drojdie proaspata
apa calda cat cuprinde
Pentru umplutura:
500 g branza de vaci dulce
250 g telemea
un borcan iaurt mic
lapte
coaja rasa de lamaie
5 oua
zahar vanilinat
Mod de preparare:
Din ingredientele pentru foi se framanta o coca, care se lasa sa se ...Citeste »
Clatitele din reteta de mai jos au 7.2 puncte la 100 gr.
Ingrediente:
6 oua
375 gr faina alba
900 ml lapte degresat 0.1%
2 pliculete zahar vanilat (16 gr)
sare (jumatate de lingurita)
9 linguri de ulei
10 gr unt
Din aceste ingrediente am obtinut 24 de clatite a cate 45 de gr fiecare.
Mod de preparare:
Se bat ouale spuma
Se adauga laptele, se amesteca ...Citeste »
Ingrediente:
salata verde
branza sau mozzarella
oua fierte tari
sunca de Praga
rosii
castraveti
ardei galben
ceapa verde
masline negre
sos vinaigrette
sare
piper
Mod de preparare:
Sunca de Praga se taie in fasii subtiri, branza sau mozzarella in cubulete si se pun intr-un castron mai maricel.
Se taie ouale felii subtiri si se pun in castron, peste sunca si mozzarella.
Se taie rosiile si castravetii in felii.
Se taie ardeiul galben ...Citeste »