Piure de dovlecei cu branza
12 Aprilie, 2010 Mancaruri cu legume, Promo, Retete Montignac faza I, Retete South Beach faza I, Retete lacto vegetariene |
![]() |
Piure de dovlecei cu branza
Ingrediente:
- 150 gr dovlecei fierti
- 1 catel de usturoi
- 50 gr branza degresata
- sare
- piper
- vegeta dietetica
Mod de preparare:
- Dovleceii fierti ii stoarcem bine de apa si mixam totul la blender pana se face o pasta fina.
- Mie imi plac mancarurile picante, dar se poate foarte bine fara usturoi si fara piper.
Nota: preparatul este destinat cinei glucidice, deci 0 (zero) grasimi. Daca, in schimb, vreti sa-l consumati alaturi de o carnita, deci cina lipidica, puneti in loc de branza degresata, branza de vaci grasa.
Informatii nutritionale per 100 gr: Piure de dovlecei cu branza, Montignac faza I
Eu l-am servit alaturi de fileuri de vinete coapte pe gratar. Pe piure am pus niste rosioare cherry. Rosiile le-am scufundat in apa oparita, iar apoi le-am curatat de coaja si le-am pus pe deasupra.
Mai cititi si...
- Dovlecei cu branza
Dovlecei cu branza Ingrediente pentru 2 portii: 300 g de dovlecei telina rasa sare piper 4 linguri de branza rasa o ceapa mare Mod de preparare: Se indeparteaza extremitatile dovlecelului, se spala si se taie in felii subtiri. Ceapa - Ardei umpluti cu carne, Montignac faza I
Este o reteta de ardei umpluti pe care in nici un caz nu trebuie sa o ocoliti. Sunt foarte buni, dietetici si se potrivesc de minune pentru faza I Montignac. Ingrediente: 7 ardei 1/2 kg de carne tocata - Pateu de soia
Pate de soia, gratinat (200 kcal per portie) Ingrediente pentru 4 portii: 50 g proteine de soia texturate natur 100g proteine de soia texturate, cu parfum de carne de vita 200g ciuperci 1 ou 1 ceapa 1 lingura de branza de vaci - Gratin de dovlecei, a la Monti
Ingrediente: dovlecei urda piper ceapa verde zaatar cabanos rosii oua – 4 bucati cascaval Mod de preparare: Am pus un rand de felii subtiri de dovlecei, am presarat urda sfaramata, piper, ceapa verde, zaatar (un condiment din Israel), cateva rondele de cabanos (mai mult de miros, - Tarta cu ciuperci si dovlecei
Tarta dietetica cu ciuperci, dovlecei si branza Ingrediente (pentru 4 portii): Dovlecei – 540 gr Ciuperci champignon – 200 gr Ceapa – 130 gr Oua – 240 gr (4-5 bucati, depinde de marime) Telemea de bivolita – 130 gr Mod de preparare: Se
Iunie 11th, 2012 at 17:32
Am încercat chiar azi această reţetă..am adăugat în plus doar mărar. Este foarte bună şi o recomand.
Iulie 1st, 2010 at 15:59
Varianta: am dat dovleceii prin razatoarea mare, i-am fiert in abur si apoi am pus branza de vaci, sare, piper, usturoi si marar. A iesit un fel de tzatzichi, foarte bun.