Ingrediente:
500 gr pipote de pui
1/4 pahar sos de soia, putin sarat, de calitate
1 legatura ceapa verde
2 ardei grasi verzi
1/4 pahar susan
1 lingura suc de limette (lamai verzi), optional
1 lingura ulei de in
1-2 picaturi sos tabasco
1 pastaie chili verde
Mod de preparare:
Pipotele se curata, se spala si se fierb pana cand sunt gata (~ 1 ora si ...Citeste »
Ingrediente:
700 gr dovleac
1 ceapa
100 ml frisca 20%
sare, piper, dupa gust
1 lingurita suc de lamaie (optional)
sos de soia, dupa gust
varf de cutit pudra/praf boia de ardei dulce
cascaval cheag tare, dupa gust
Mod de preparare:
Dovleacul se portioneaza si impreuna cu ceapa se pune pe foc mic, pana cand este gata.
Ceapa se scoate, iar dovleacul se face piure cu ...Citeste »
Ingrediente:
frisca – 1 pahar
lapte – 1 pahar
zahar brut/sirop de agave – 75 gr
extract natural de vanilie – 1 lingurita
gelatina, intarire rapida – 8 gr
coaja de lamaie – 1 bucata
capsuni/fructe de padure – 300 gr
Mod de preparare:
Gelatina se pune la inmuiat in apa rece. Cand se umfla, se pune en bain-marie pana la dizolvarea completa.
Frisca, laptele ...Citeste »
Ingrediente blat:
ou de gaina – 100 gr (2 bucati)
praf de copt, scazut in sodiu – 6 gr
faina integrala de grau – 105 gr
zahar brut – 13 gr
lapte – 60 ml
Ingrediente crema:
crema de branza (cream cheese) – 300 gr
frisca 20% – 200 ml
zahar brut – 2 linguri
gelatina intarire rapida – 1 pliculet
Decor:
kiwi – 1 bucata
portocale – ...Citeste »
Ingrediente:
150 gr biscuiti de ovaz, fara zahar
50 gr ciocolata amara
50 gr unt
450 gr crema de branza (cream cheese)
200 ml frisca 35%
4 linguri zahar brut
suc din 1/2 de lamaie
1 lingurita coaja de lamaie rasa
1 lingurita gelatina (20 gr)
250 gr fructe de padure congelate (visine, capsuni, coacaze)
2 linguri zahar brut
1 pliculet gelatina, intarire rapida
Mod de preparare:
O forma ...Citeste »