14 Septembrie, 2011Aperitive, Promo
Ingrediente pentru 8 portii:
ciuperci champignon crude, 505 g
carne de pui, broiler sau fryer (pui intre 7 – 13 saptamani), piept, carne macra, crud, 300 g
frisca lichida 10% grasime, 60 ml
coaja de portocala, proaspata, razuita, 70 g (1 lingura)
mustar galben, preparat, 2.5 g (1/2 lingurita)
ou de gaina, integral, 2 bucati
sare de/pentru masa, 1 g
Mod de preparare:
Fileul ...Citeste »
Ingrediente pentru 8 burgeri mari/8 portii:
Carne de porc, proaspata, prelucrata, spata, muschiulet, carne degresata, crud, 1363 gr
Frunze marar proaspat, 20 gr
Patrunjel, proaspat, 15 gr
Ceapa, 207 gr
Oua proaspete – 2 bucati
Sare de/pentru masa, dupa gust
Piper, dupa gust
Mod de preparare:
Carnea de porc se da prin masina de tocat.
Apoi, se dau tot prin masina de tocat verdeturile si ...Citeste »
O reteta foarte simpla, dar deosebit de gustoasa si sanatoasa.
Ingrediente pentru 2 portii:
un peste/crap intreg proaspat
sare, piper
ceapa verde, cat mai multa
rosii pasata – 400 gr
1 ulei masline
Mod de preparare:
Pestele se curata si se spala. Se portioneaza.
Se pune la gatit in vasul cu aburi.
In paralel, intr-o tigaie de teflon se pune uleiul de masline, rosiile pasata ...Citeste »
Ingrediente pentru 6 portii:
ricotta – 250 gr
frisca – 60 ml
fructoza/sirop de agave – 55 gr
galbenus de ou – 1 bucata
unt – 20 gr
fistic – 2 linguri
coaja de portocala (sau confiata) – 2 linguri
visine confiate – 2 linguri
smochine uscate – 2 linguri
Mod de preparare:
Ricotta se marunteste cu furculita.
Frisca se pune pe foc mic; focul se stinge ...Citeste »
Alynacrystyna este o slabuta cunoscator in comunitate, foarte atenta cu slabutele noi, o mamica tanara si frumoasa din gasca slabutelor Rina. De asemenea, este a patra slabuta din Generatia Slabute 2011.
Va invitam sa cititi povestea ei de succes.
Noi ii dorim mentinere usoara si sa ramana mereu slabuta!
Spune-ne cateva cuvinte despre tine si ce ...Citeste »