Calorii Slăbuţe Cursuri pictura, desen, modelaj, istoria artei
Sunt ResposnabilCalculator nutriţionalSusţine Slăbuţe!Concurs Slăbuţe!Slabute TV

Fripturi

Pui cu otet balsamic

Fripturi, Retete South Beach faza I Comentarii
Pui cu otet balsamic

Pui cu otet balsamic (pentru 6 portii)
Ingrediente:

6 jumatati de piept de pui dezosat si fara piele
½ lingurite frunze proaspete de rozmarin, maruntite
2 catei de usturoi tocati
½ lingurita piper negru proaspat macinat
½ lingurita sare
2 linguri ulei de masline extravirgin
4-6 linguri vin alb (optional)
¼ cana otet balsamic

Mod de preparare:

Spalati carnea de pui si stergeti-o.
Amestecati bine ...Citeste »

Somon la gratar cu rozmarin

Fripturi, Retete South Beach faza I Comentarii
Somon la gratar cu rozmarin

Somon la gratar cu rozmarin (pentru 4 portii)
Ingrediente:

500 gr somon
2 lingurite ulei de masline extravirgin
2 lingurite zeama de lamaie proaspat stoarsa
¼ lingurita sare
1 varf de cutit piper negru proaspat macinat
2 catei de usturoi tocati
2 lingurite frunze proaspete de rozmarin maruntite sau 1 lingurita de rozmarin uscat maruntit
frunze proaspete de rozmarin pentru decor (optional)
capere (optional)

Mod de ...Citeste »

Friptura de porc marinata pentru Craciun

Fripturi, Retete Craciun Comentarii
Friptura de porc marinata pentru Craciun

Este o reteta pe care o voi face pentru a 3-a ora, de fiecare data de Craciun.
Foarte frageda, aromata si suculenta.
Se face timp indelungat. Vreo 5-6 ore, la foc mic.
Ingrediente:

1,5 kg pulpa de porc
750 ml vin rosu, demi-sec
200 ml otet
3 linguri ulei masline
2 cepe
usturoi, pisat
foi de dafin
boabe de piper
3 linguri miere
sare

Mod de preparare:

Se face marinada, ...Citeste »

Pulpa de miel la cuptor cu usturoi

Fripturi 1 Commentariu

Pulpa de miel la cuptor cu usturoi
Ingrediente:

o pulpa de miel
o capatana de usturoi
condimente
un pahar de vin alb
o legatura de usturoi verde

Mod de preparare:

Pregatim pulpa de miel. Nu este nevoie sa o dezosam, deoarece este mai gustoasa ca atare si, urmand pasii acestei retete, carnea nu va ramane cruda nici macar in mijloc. O ...Citeste »

Calculator nutriţionalFan Slăbuţe!Susţine Slăbuţe!Top SlăbuţeSlabute TV
Ultimele articole
Ultimele comentarii
Ultimele subiecte în forum
 Mesajele slăbuţelor
Se încarcă mesajele...
Poziţionare: