Aperitive
Omleta din albusuri
8 Februarie, 2010Aperitive, Retete South Beach faza I, Retete lacto vegetariene ComentariiOmleta occidentala din albusuri (pentru 1 portie)
Ingrediente:
1 lingura ardei gras verde maruntit
1 lingura hasma tocata
1 lingura gogosar maruntit
2 albusuri
3 linguri branza telemea slaba, rasa
Mod de preparare:
Caliti ardeii si ceapa intr-o tigaie mijlocie, in putin ulei pana cand incepe sa se inmoaie.
Turnati deasupra albusurile batute.
Cand omleta este partial inchegata, presarati branza pe jumatate din suprafata, apoi ...Citeste »
Rosii la gratar
6 Februarie, 2010Aperitive, Retete South Beach faza I, Retete post, Retete vegetariene ComentariiRosii la gratar (pentru 2 portii)
Ingrediente:
2 rosii mari, bine coapte, taiate in doua pe orizontala
1 varf de cutit de sare (optional)
1 varf de cutit piper negru proaspat macinat (optional)
Mod de preparare:
Asezati rosiile pe gratar, cu partea taiata in sus.
Presarati-le cu sare si piper, daca doriti.
Coaceti-le timp de 7-10 minute pana cand sunt bine rumenite.
Informatii nutritionale ...Citeste »
Buseuri cu legume
5 Februarie, 2010Aperitive, Retete South Beach faza I, Retete lacto vegetariene 2 ComentariiBuseuri cu legume (pentru 6 portii)
Ingrediente:
1 pachet (300 gr) spanac congelat maruntit
3 oua
¾ cana branza telemea slaba, rasa
¼ cana ardei gras verde, taiat cubulete
¼ cana ceapa maruntita
½ lingurita sos de ardei iute (optional)
Mod de preparare:
Tineti spanacul pe foc cateva minute, pana cand se dezgheata, apoi scurgeti apa.
Imbracati cu folie de aluminiu interiorul a 12 forme ...Citeste »
Tarta cu branza, mustar si chimion (240 kcal per portie)
Ingrediente pentru 4 portii:
3 oua
200g urda
300g branza cu 0% grasime
1 iaurt slab
2 linguri de mustar
2 linguri de chimion
60g proteine de soia texturate
Mod de preparare:
Macinati cu mixerul proteinele de soia deshidratate pana se fac praf; apoi le umeziti, pana obtineti consistenta unui aluat, incorporati o lingura de ...Citeste »
Pate de soia, gratinat (200 kcal per portie)
Ingrediente pentru 4 portii:
50 g proteine de soia texturate natur
100g proteine de soia texturate, cu parfum de carne de vita
200g ciuperci
1 ou
1 ceapa
1 lingura de branza de vaci cu 0% grasime
50 g branza cu 20% grasime
marar
piper
nucsoara
Mod de preparare:
Amestecati intr-un vas proteinele de soia rehidratate, oul, branza de vaci, ...Citeste »