Retete lacto vegetariene
Salata greceasca
14 Februarie, 2010Promo, Retete South Beach faza I, Retete lacto vegetariene, Salate ComentariiSalata greceasca (pentru 1 portie)
Ingrediente:
8 foi de salata verde, rupta bucatele
1 castravete taiat felii, curatat de coaja si de seminte
1 rosie maruntita
½ cana ceapa rosie taiata felii
½ cana branza telemea slaba, rasa
2 linguri ulei de masline extravirgin
2 linguri zeama de lamaie proaspat stoarsa
1 lingurita frunze de oregano uscate
½ lingurita sare
Mod de preparare:
Amestecati intr-un castron mare ...Citeste »
Frittata dietetica cu spanac si sos de rosii (pentru 2 portii)
Ingrediente frittata:
1 lingura ulei de masline extravirgin
1 ceapa mica taiata felii
2 catei de usturoi tocati
1 pachet (250 gr) de spanac congelat, dezghetat si bine scurs
2 oua mari
3 albusuri
½ cana lapte praf degresat
½ cana branza mozzarella rasa
Ingrediente sosul:
4 rosii, curatate de seminte si taiate ...Citeste »
Rosii la gratar cu sos pesto
11 Februarie, 2010Aperitive, Retete South Beach faza I, Retete lacto vegetariene ComentariiRosii la gratar cu sos pesto (pentru 6 portii)
Ingrediente:
3 rosii proaspete
2 catei de usturoi
1 cana frunze de busuioc proaspat, maruntit
2 linguri ulei de masline extravirgin
½ cana parmezan ras
2 linguri seminte de pin (se gasesc in comert; pot fi inlocuite cu nuci sau alune)
Mod de preparare:
Taiati rosiile in doua.
Amestecati cu mixerul usturoiul, busuiocul, uleiul de masline, ...Citeste »
Frittata cu branza
11 Februarie, 2010Mancaruri cu legume, Promo, Retete South Beach faza I, Retete lacto vegetariene ComentariiFrittata cu branza (pentru 2 portii)
Ingrediente:
2 lingurite de margarina
½ cana ceapa taiata felii
½ cana gogosar taiat felii
½ dovlecel taiat felii
2 rosii mici, taiate cubulete
1 lingura de busuioc proaspat, maruntit
1 varf de cutit piper negru proaspat macinat
2 oua
½ cana branza de vaci dietetica
¼ cana lapte praf degresat
25 gr branza telemea slaba, rasa
Mod de preparare:
Topiti margarina la ...Citeste »
Sos olandez (pentru 2 portii)
Ingrediente:
1 galbenus de ou
1 lingura margarina
1 lingurita zeama de lamaie proaspat stoarsa
½ lingurita mustar de Dijon
piper rosu macinat
Mod de preparare:
Amestecati intr-o craticioara galbenusul si margarina.
Puneti-le pe foc pentru a se topi grasimea.
Adaugati zeama de lamaie si mustarul.
Fierbeti sosul cateva minute, amestecand continuu pana se ingroasa.
Adaugati piperul.
Daca sosul s-a taiat, turnati-l intr-un ...Citeste »